Přírůstky do školní knihovny

Zobrazeno: 2151

Prosinec 2009

Dvojjazyčná literatura

Květen 2009

METZ, Reinhold
Restaurace a host : základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně

SEDLÁČKOVÁ, Hana
Technologie přípravy pokrmů : [učebnice pro střední odborná učiliště,učební obory kuchař-kuchařka,kuchař-číšník,čišník-servírka a p] ; 5.[díl]

KOLOUCH, Martin
Stroje a zařízení v gastronomii a technologie přípravy pokrmů : pro střední a vyšší odborné školy

KRAJČ, Jan
Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci

KRAJČ, Jan
Snadná jídla v barvě, chuti a konzistenci

SCHENKEL, Wolfgang
Tajemství jídelních lístků : Velký slovník světových jídel

POLINSKY, Simon
Encyklopedie koktejlů

NODL, Ladislav
Jak vám chutná,Excelence?

VACCARINI, Giuseppe
Manuál someliéra

MATEJKA, Mikuláš
Technologie přípravy pokrmů : Učebnice pro kuchaře a číšníky ; 1.díl

 


 

O škole

Studium

Projekty

Zřizovatel:  
 
     

Nebuďte průměrní,
přidejte se mezi elitu...

chev