DEN VÁNOČNÍ GASTRONOMIE

Na programu jsou : Prezentace: výrobků studené kuchyně cukrářských výrobků slavnostních tabulí Vystoupení barmanů Ukázky: flambování ovoce dárkového balení To vše připravují žáci oborů vzdělání Hotelnictví a turismus, Kuchař, Číšník –

Den vánoční gastronomie

Vánoční gastroden v Havlíčkově Brodě

 Nápad vznikl na začátku školního roku, kdy jsme přemýšleli o tom, jak se více otevřít veřejnosti a jak co nejlépe prezentovat to, co škola, která vznikla v roce 2004 sloučením původních tří havlíčkobrodských středních škol,  nabízí. Chtěli jsme ukázat, že tradiční zaměření školy na gastronomii, ekonomiku, obchod a služby se nezměnilo, a také předvést, co dokáží naši studenti. Připravili jsme prezentaci výrobků i dovedností žáků především učebních oborů.   K vidění byly v hotelu Slunce ukázky krásného balení, vyřezávaného ovoce, cukrářských a pekařských produktů i textilních výrobků. Návštěvníci se mohli pokochat gastronomickými divy studené kuchyně, zhlédnout módní přehlídky, zdobení vánočních perníčků i
Obsah složky je prázdný.

O škole

Studium

Projekty

Zřizovatel:  
 
     

Nebuďte průměrní,
přidejte se mezi elitu...

chev